tisdag 18 december 2012

What I've been up to

I helg var jag hemhemma på blixtvisit. Nyhemnkomna syster och mamma
åtog sig den ärofyllda uppgiften att dekorera granen i år.
Det blev en spretig, men stor och fyllig en i år. Mycket vacker blev den!
Hej på er! Här kommer ett litet bildspel på det jag har sysslat med på senast...
Har mestadels bara jobbat, men lite ledighet har jag ju hunnit med också, och den ledigheten har spenderats på nya, trevliga sätt. Jag har befriat mig själv lite från min bekvämlighetslåda och på det sättet fått många nya fina bekantskaper och framtiden ser faktiskt riktigt ljus ut. Åtminstone är den något att se fram emot...Rosa och jag har haft ganska lite tid tillsammans de senaste veckorna, hon var hemm en stund
eftersom jag kände att hon bara led av att vara i Vasa, och där är hon även nu,
när jag har så mycket på programmet innan årsskiftet.

I helg hann vi dock åka och hälsa på Kisu och unga tjejakitan Ninja.
Det blev fart i min annars så vaksamma shiba. Man blev lycklig av att se dem leka!

 

Måndagen hade jag och storasyster (går även under namnet Madde, och är egentligen min 4 år äldre moster) sen en bra tillbaka planerat att vi skulle julkoka tillsammans, och kokerier blev det minsann. Resultaten blev blandade men alla ack så ätbara, polkagrisarna var så roliga (och svåra) att göra att vi gjorde två satser. Men vi hann även med brända nötter med crust, karamelliserade popcorn med ingefära och kakao, lemonlimecurd med vanilj och rocky road fudge.

Där har ni min helg i ett nötskal. Denna morgon åkte jag, med enorm sömnbrist tillbaka till Vasa i min egen Alfa Romeo, och jag säger bara hujedamig vilket väglag. Man ska inte köra på vintern, enligt mig, åtminstone om man är en sån räddhare som jag är! Halt och obehagligt när hjulen inte greppar som de ska.

Ha det bra! Och kör försiktigt!

Inga kommentarer: