fredag 1 februari 2013

Don't Stop Believing

Det har hänt några saker de senaste dagarna som tagit extra mycket på mitt redan lite sköra psyke.
Jag får kämpa extra mycket för att se det positiva i vardagen. Men jag har fått en hel del gjort denna vecka..

Somliga av er har kanske sett/hört att jag gått vidare till auditions för storsatsade musikalen Fighting Star som har världspremiär nu till hösten på Wasa Teater. Jag tror att en liten del av mig hela mitt liv vetat att det mitt hjärta slår för är sång och musik i alla former. Musik berör mig så djupt att den inte alltför sällan får mig att ta till tårar. Och jag har länge, länge nu önskat att jag skulle få den här chansen. Jag menar - musikal! Detta är nog en av mina största, djupaste drömmar. Och varför drömma när du kan förverkliga din dröm?

Jag har alltid varit den som flutit med, som tänkt "att chansen kommer nog för mig också, jag gör det här och så ser jag hur det går nu bara"... För första gången i mitt liv nu är jag redo för att göra allt för att sätta en roll i denna musikal. Jag är så evinnerligt exalterad inför detta så ni kan nog inte förstå! Denna vecka har jag tagit sånglektioner för att få upp rösten igen, och det har hjälpt! Jag har gjort saker med rösten jag inte visste att jag var kapabel till, och än en gång förvånat mig själv. Det var 4 år sedan jag tog en sånglektion senast. Nu ska jag öva hårt, så att jag nästa helg kan ge allt jag bara har, och komma ut därifrån med huvudet högt och oberoende hur det gått säga "jag gjorde mitt allra bästa".

Slipper jag vidare till söndagens showcase så är det öppet för folk att komma och titta, sen är det upp till er att rösta via internet vilka 6 som får roller i musikalen.

Ni hejar väl på mig?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heja heja syster! Kram

Anonym sa...

Lycka till! :)