onsdag 6 februari 2013

Soon we'll meet again, Teddybear

Det börjar räcka med saknad nu, det är tungt att vara utan lilljycken, även om jag vet att hon mår even better hemma hos mamma och pappa så svider det i hela mig varje gång jag kommer hem och inte har någon liten en som står vid dörren och grinar och fladdrar med ögonen och knarrar sådär underbart som bara Rosa kan göra. Det tar sjukt vet ni, men i morgon ses vi. 


Sen på lördag gäller det, det värsta är att hela jag känner mig oförberedd. Efter måndagens sånglektion har det bara gått neråt och det känns som att det inte kommer bli mycket bättre. Vad har jag gett mig in på riktigt? Det finns ju så himla många duktiga sångerskor därute som sökt till samma roll. Blir ibland frustrerad på mig själv när jag tänker på att jag faktiskt ska ställa mig där framför juryn om några dagar. Jag är skitnervös, bokstavligt talat. 
2 kommentarer:

satu sa...

Hörde på ditt melissa horn klipp lite längre ner, du sjunger jätte vackert så du behöver inte vara orolig för något :) lägg int energi på tankar om hur duktiga andra är, tänk bara tankar om hur du kommer lyckas och att du kommer sjunger super! :)

Emeli Granvik sa...

Många kan sjunga och många kan dansa. Men för en roll behövs också en specifik personlighet. Det kan vara just du som har den personligheten oavsett hur duktiga de andra är. Fokusera på att visa vem DU är, för det kan ingen annan leverera. Lycka till!