måndag 29 augusti 2011

Spännande söndag



På söndag hände det spännande grejer. Jag vaknade runt halv 11 och körde sedan upp till Jakobstad där Joel väntade. Därifrån tog vi pappas Alfa Romeo och begav oss iväg till ingenstans - Kajaana. Jag har aldrig kört igenom så mycket okända städer och aldrig varit inåt landet förr. Bara uppåt. Så detta var något nytt och navigatorn kom väl till pass.

Väl framme var klockan halv 6, och vi kartläste oss fram till vår nya, blivande familjemedlem - en pälsboll som ni tidigare sett prov på här i bloggen - en shiba inu. Dessa valpar var dock bara 4 månader gamla. Och vi hade två tjejer att välja mellan, en vit kille fanns också, men den skulle ägaren ha, dessutom var vi från början inställda på att det var en tjej vi ville ha.

Krabaten nedan var perfekt. Efter bara några sekunder somnade hon i Joels famn, och hade de vackraste, plufsigaste kinderna och så fruktansvärt mysiga fettvalkar som bara valpar kan ha, pälsen var mjuk och nosen så himla liten! Jag höll på att gå sönder när vi, efter en halvtimme skulle åka hemåt igen. Men det var värt varenda minut i bilen! Om tre veckor är hon vår!


Inga kommentarer: