söndag 8 januari 2012

All but a sleepy sunday

Puh! Vilken paus det har varit här! Skönt! Det är nästan roligt att sätta sig bakom tangenterna och skriva nånting igen, det ska ju inte vara ett tvång att skriva blogg.
Sitter just nu och tittar på Idols från Vasa med Joel och trots att man är lite butter över att man inte valde att delta, så är det samtidigt skönt att bara titta på. Domarna gör det bästa de kan av den lilla svenskan de kan, och då och då blir det såna missförstånd mellan domare och deltagare att teve plötsligt blivit riktigt underhållande.

I julas fick Joel och jag en glassmaskin som ikväll ska invigas genom att vi gör varsin glassort som vi sedan betygssätter. Vi har inget pris, förutom att vi lär få rejält sjuka magar. Men vi har varit så hurtiga hela dagen att glassen vi trycker i oss inte känns någonstans.

I morse vaknade vi när vi ville, eller snarare när Rosa hade fått nog av att vara vaken ensam. Då drog vi på oss långkalsongerna, tog hunden i kopplet och gick iväg på långpromenad som slutade upp i hundparken bland småhundarna, det tog en liten stund innan Rosa släppte loss bland de andra men efter en stund kom hon till sin rätt och hittade en massa lekkompisar.

När vi kom hem spelade vi lite Wii och efter det blev det P90X Yoga! PUH! Vad tungt det var! Gjorde det med syrran för några dagar sen så jag var förberedd, men Joel fick sig en rejäl dos, och en rejäl stolthetstörn när det blev som svårast. Men UNDERBART hur man känner sig efteråt, verkligen! Några fina bilder på Rosas snölekar hittas här.

Nu har vi handlar glassingredienser och ska fortsätta njuta av kvällen! Hoppas ni får en bra en, ni också!



Bilderna kommer från vår Londonresa i November.


Inga kommentarer: