fredag 10 februari 2012

Dagsplaner och Muminmuggar

Godmorgon! Har just ätit min gröt pyntad med typ allt jag hade i skåpet: blåbär, banan, gojibär, linfrön och mjölk, lämnade honungen denna gång, gröten är söt som den är med proteinpulvret jag stoppar i den. Idag lämnas Rosa över till Fanny innan jag går till jobbet, och det är en skön tanke, att veta att hon har det bra så länge jag är borta. Ännu bättre med tanke på att jag, Nina och eventuellt Fanny kommer gå på nån typ av bloggträff till Rewell ikväll också, då kan jag med gott samvete lämna henne ensam för en stund.


Har ni gamla läsare förresten sett att jag utökat min samling Muminmuggar med över det dubbla sen 2010. Inte så illa det! Många av dem är loppisfynd, de vanligaste muggarna är gåvor (superbra så kan jag själv satsa mer på de sällsynta), och några är till och med jubileumsmuggar jag fyndat i efterskott på bensinmacker. Men jag vill ha många fler! Och det saknas ju massvis, särskilt de allra äldsta! Men nog är de ju oerhört vackra att se på där i sin ljusblå hylla.

2 kommentarer:

Erika sa...

Sara, när ska vi få höra dig sjunga nån låt av Veronica Maggio :)

Saray sa...

:) Vad roligt att du fråga! :) Ska absolut tänka på de, spelade in lite av Melissa Horn igår, men jag har faktiskt aldrig prövat Maggio! Ska pröva! :)