tisdag 14 februari 2012

Flowers!

Har haft en helt underbar dag! Morgonen började med att öppna paketet jag fått från posten, den innehöll en supersöt silkestopp från Odd Molly, som tyvärr inte var min modell, men tanken på att J tänkt på mig gjorde mig helt varm. Påväg till jobbet bröt jag mot min LCHF-diet för en dag och köpte två maffiga munkar åt mig och Sabina från Arnolds. Det var det värt, men jag har varit proppmätt hela dagen tills nu då jag känner att magen sakta börjar smälta den enorma bullen.

Väl på jobbet möttes jag av en enorm blombukett och ett tillhörande brev där Joel gått lös på färgkritorna och ritat några riktigt söta bilder. Ska be om lov att få visa dem åt er här också.. ;) TACK!

Sen kom Milja förbi och gav mig en vändagskram, och sen även Nina och Marta. Nina hade med sig två supersöta hårspännen i form av färgglada rosetter som verkligen var jag mitt i prick, kul då man har vänner som känner en!

Ikväll ska jag köpa hem lite rött vin, steka renskav med lök och paprika och sätta den på ett LCHF-bröd, gymma lite och sen umgås med min baby till hund. Det har varit en rolig dag!


PS. Som bonus är jag och Erik nu bokade till Rocktails onsdagen den 29.2 på evenemanget Kungliga Klubben. MISSA INTE DET! :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så farliga är ju inte donitsarna som du skriver, de smälter man nog på en stund. enbart goda!!! :)

Saray sa...

inte farliga! Men farligt goda! :)

Anonym sa...

Är du inte glad över silkestoppen och kommer du inte att använda den??

Saray sa...

Jisses! SJÄVKLART är jag glad över den! :) Men den var för stor för mig. Så förmodligen kommer jag inte använda den så mycket.

Caroline sa...

Snygg frisyr, passar dig bra! :)

Saray sa...

Tack Caroline! :)