tisdag 28 februari 2012

Ivrig!


Det är mycket skoj på gång nu de kommande dagarna. På onsdag har jag spelning med Erik på Rocktails, men vi är bara där en timme så passa på! Vi börjar runt halv 11. Efter det åker jag hem till Jakobstad, tar hand om min sjuka syster och jobbar på Blossom i Kokkola i 8 dagar, sen är plötsligt Joel hemma. Och med sig har han bland andra dessa tre.. resten får ni se sen. ;)

Odd Mollys Lantana cardigan i mid apricot, färgen är nästan lite guldig och tröjan är skir och litr transparent, blir fint till sommaren och med ett av de andra plaggen som hänger med från USA, det kommer lite längre ner...

Sen beställe jag även en Sundance cardigan i military, eftersom min gamla i powder börjar bli så noppig, har dock använt den som tokig så det kanske inte är så konstigt.

och sist men inte minst för idag...


padaaa! En 704 Patchwork Dress! Trodde först inte på J då han sa att han höll i en med en massa "ihopsydda lappar", blev tvungen att kolla upp 704:an på internet, och japp, visade sig att den inte ens gått ut i produktion, denna är alltså one of a kind, den har dock en syster 682 Patchwork Embellished Dress. Men jag kan inte bestämma mig för vilken som är vackrast.
Men känslan av att denna är påväg hem till mig är oooooobeskrivlig!!

3 kommentarer:

Sabina sa...

ÅHHH DENDÄR military cardigan vill jag oxo haa! sjuktsnygg! Va had den fö pris där? sej int nå billit fö då blir ja bara galen för att int ja får köp en sån :D

Saray sa...

50 dollar Sabina - 33€· ;)

Milja sa...

Ååh, dendär klänningen var verkligen fiin!! Såå du Sara! ;) Massa fina kläder!