torsdag 3 maj 2012

04 - a song that makes you sad

Borde kanske göra så att jag sjunger in låtarna som är med på listan själv. Skulle jag ha tid skulle jag göra det. Denna sång gör mig ledsen, kanske ännu mer bitter. Blir liksom nästan lite arg på hela mänskligheten. Men låten är vacker. Lämna gärna några ord i kommentarsfältet om ni vill, anonymt eller ej spelar ingen roll.

5 kommentarer:

Anonym sa...

nice!

Mio sa...

Det var väldigt, väldigt vackert! Jag får gåshud när någon sjunger bra med en personlig röst så det låter lite annorlunda än allt annat, och inte för slipat och det fick jag nu (Kan tillägga att det inte är så ofta det händer, mera sällan skulle jag säga)

Mio sa...

Nu var jag tvungen att lyssna på annat du lagt upp ocksså och hittade "Hallelujah". Jeff Buckleys version är just en rysare för mig. Såg att det är över 2 år sen du lagt upp den och jag är säker på att du skulle göra den mycket mera rättvisa i dag för du verkar ha så mycket mera karaktär i rösten nu:)

Muse - Sing for absolution skulle jag älska att höra dig sjunga:)

Saray sa...

Tack för uppbackningen! :) Ska absolut göra en ny version av Hallelujah. Muse hör till mina favoriter, så vi ska se vad jag får gjort.. ;)

tack än en gång!

kram,
S

Anonym sa...

Tog mig till tarar, Ga inte vilse kara, lat det gara sa ont det behover tills du lakt. f-o