onsdag 25 april 2012

Bu och bä

Ack, det blir rätt många "detta har jag på mig idag"-bilder nuförtiden. Men det går liksom inte att låta bli när man blir omgiven av så många vackra ting. Idag damp min förskottsfödelsedagspresent ner i postlådan. En Pointelle Me Dress från Odd Molly som jag kikat på ett tag nu. Är mycket nöjd, den satt precis som jag ville och nedan har ni en liten sneak-peek, det kommer dock bättre bilder senare idag. Underbart fall på den och i supergott skick, som ny förutom en rätt stor detalj, när jag öppnade paketet fullkomligt stank den av tobaksrök, rätt äckligt med tanke på att jag gått förbi posten påväg till jobbet utan jobbkläder då jag tänkte att jag kundc byta om till denna väl på jobbet. Inte den bästa av idéer för nu står jag här på jobbet och fullkomligt stinker jag av ingrodd tobaksrök, och det är ju inte så najs... Vad tror ni?`Ska jag vädra den eller måste den tvättas för att lukten ska försvinna? Idéer?

2 kommentarer:

Sussu sa...

jag har någon gång testat att stoppa rökstinkande loppisväskor och dylikt i frysen nåt dygn, det funkade :) annars har jag hört att man kan skölja plagget i vatten med ättika eller vodka också!

Saray sa...

Tack Sussu! Gjorde som du sa och stanken var borta när jag tog ut klänningen efter ett dygn, men nu e problemet att stanken har kommit tillbaks igen. :( Hur länge brukar du ha dina grejs i frysen?