tisdag 10 april 2012

Kusligt väder

Har sett Titanic dagen till ära, det var nämligen exakt hundra år sedan skeppet seglade iväg på sin jungfruresa mot New York. Efter det hade jag ett trevligt samtal med J och han befann sig såklart i New York där han kunde ringa in lite godsaker åt mig, eller egentligen bara en godsak - ett par smirk shorts från Odd Molly som jag länge längtat efter. Tror nog aldrig någon kommer att fatta min kärlek till de kläderna så bra som han!

Tog en sista promenad med hunden innan läggdags. Känner att hon får på tok för lite tid med mig nu. Vädret därute var verkligen för vidrigt, det blåste som sjutton och här och var knarrade någon osmord grind eller så smällde någon gammal dörr upp och fast stup i kvarten. Vinden ven längs med gatorna och fick det att låta som om någon skrek, och lamporna på huvudgatan gungade och kastade kusliga skuggor längs med husen. Rosa hade åtminstone roligt åt alla torra löv, plastpåsar, ölburkar etcetera som kom rullande förbi oss. Hon hade knappt tid att uträtta sina behov och det slutade med att jag fick dra in henne. Blir en tidig morgon med andra ord. Men lika bra det, hon behöver en längre promenad, och jag behöver få röra på mig, så i morgon är vi uppe klockan 7!

Nu går vi och lägger oss! Sov gott alla ni! Och jag passar på att tacka för de fina stödjande ord jag fått både här och i min inbox, ni fattar inte hur glad jag blir av era ord!

Inga kommentarer: