fredag 26 juni 2009

Dåsighet

Vill tänka på bra saker idag trots allt det dåliga som hänt senast.
Bortgången av Michael Jackson är inget som är lättsmält, men jag har nog inte tagit in det redan.
Han var ju bara en människa. Men hans musik var mer än så.

Idag åkte jag, Krisu, Petsku och Jani till vår villa. Värmen var kvävande så istället för att ligga på klipporna tog vi roddbåten och lät Kristian ro ut till vassen så Petter skulle få fiska. Han var minsann en fena på fiske! Vi blev stumma av hans teknik men pojken i Kristian lät släppa fram några triumferande tjut varje gång han såg en fisk. När Petter däremot fick sin första gädda över vattenytan blandades lille Kristians förtjusning med en viss underton av panik: "LÅT DEN INTE RÖRA MIG! LÅT DEN INTE RÖRA MIG!!". När pojken väl fått sitt eget kastspö att leka med blev det andra bullar, han fick en fisk på kroken men den tog sig loss, dock undrar jag hur han skulle hanterat situation om han verkligen skulle fått upp den i båten.
Vi tappade även inte en utan två åror i vattnet, men överlevaren Petter räddade oss från undergång.

Ikväll gick jag och kärlek förbi Netti på en drink/öl, sen traskade vi iväg till KinoCity och såg Transformers. Mycket bra, mycket spänning, sånt gillar jag. Dock är jag inte riktigt för filmer där man hinner bli kissnödig två gånger innan filmens slut, de borde erbjuda eller åtminstone sälja pisskoppar i kassan...

Nu ska jag lägga mig. Är mycket trött.


Glassen btw, den heter Mango Split och kommer från Sia. Den är årets sommarglass enligt mig. PERFEKT storlek och smakar sol och sommar och kärlek.





Inga kommentarer: