fredag 11 februari 2011

Surrealistiskt

Idag kom jag äntligen hem. Morgonen började med en härlig hotellfrukost och väl på jobbet kom en leverans med Custommade-kläder. Underbart! Något som var ytterst roligt också var när leveranskillen bad om underskrift och sedan stannade i dörren för att fråga "om inte jag varit med i Idols igår?" Snacka om att jag rodnade. Med ett leende förkunnade han att nu hade han åtminstone en autograf och skyndade sedan ut genom dörren.
I slutet av jobbdagen fick jag blommor "bara sådär". Det var en enorm känsla att höra någon säga att "jag vet att du är bättre än det vi såg igår, jag har sett dig förr, vi behöver någon som dig i en sånhär tävling, ni finlandssvenskar ska också ta för er."
Sen hittade jag detta på köksbordet när jag kom hem.
Infon är lite slarvig men så blir det lätt i telefonintervjuer..
... och vackra blommor var det också!


Var förresten på O'Leary's idag. Under middagen höjde en kvinna sitt glas och gratulerade mig och kom sen i ett senare skede med en servett och en penna i högsta hugg och bad mig skriva en autograf till hennes tioåriga dotter. Känslan var helt knäpp. Detta går om om någon dag, men jag tänker njuta så mycket jag kan så länge jag kan!

3 kommentarer:

Malin Nyman sa...

Åååh vad roligt att du är med i Idols! Finns avsnittet nånstans att kolla online? Har inga finska kanaler i Malmö nämligen... ;)

SARAY sa...

Det går att kolla genom att gå på mtv3.fi/idols, sen går det att välja Katsomo, där borde torsdagens program finnas. :)

Malin Nyman sa...

Tack! Men näääj, de går int o kolla i andra länder tydligen... crap crap crap. Finns du på Youtube än? ;D