fredag 18 september 2009

Jag behöver tändstickor.

Till alla er som absolut inte orkar läsa ett enda ord av självömkan eller depression idag: byt blogg och läs inte detta inlägg, för jag lovar att det inte kommer finnas annat än destruktiva ord i texten som följer. (Ändå är ni dumma nog att fortsätta här.)


Idag regnar det. Och oberoende vädret så syftar jag på insidan av mitt huvud. Total storm.
Blixtar och dunder ger mig små irriterande ticks och då och då svämmar det över och allt detta överflöd måste ut genom tårkanalerna.
Jag orkar inte idag. Jag har ett ton saker att göra. Men värst av allt, jag är ensam.

Ibland, när man känner att pojkvännen inte riktigt är tillräckligt stora öron för att kunna läcka ur sig allt som hänt under dagen, eller allt som bekymrar en och gör en ledsen, då behöver man en vän. Vänner finns inte här i äckelhålan. Här finns bara jag. Jag behöver omplaceras, att jag inte inser det! Jag behöver ingen ny lägenhet i samma skithål, jag behöver ny miljö, nya människor, eventuella-vänner-människor. Eller gamla vänner som kanske ville ge mig en femtioelfte chans att visa att jag också är en kul människa och inte ett snöhuvud. (Bekymra er inte över att kolla upp det sista ordet i ordboken.)

Jag ska jobba nu till slutet av denna månad, och så åker jag ENSAM till okänd varm ort. Hahahaha! Hur patetiskt är det inte?! Jag ska åka helt ensam och vara med mig själv i två veckor, jag måste desperat härifrån. Konstigt nog har detta inte varit ett problem för mig, det här med ensamheten. Men ibland, speciellt på nätterna så svämmar det över, och det blir outhärdligt i några timmar innan man lugnar ner sig igen.

När allt är värst så blir jag i ställer självdestruktiv, jag får en kraftig känsla av att vilja vara ännu mer ensam och ynlklig, sitta och hälla i mig alkohol för mig själv, starta ett nytt rökberoende, skrika, hata mig själv.

Och det gör jag nu, jag hatar mig själv för att jag är en sån stor idiot att jag skriver ut allting här, men allt gör att jag avskärmar konsekvenserna. Jag blir blind och immun ser inget annat än NU NU NU!!!


Usch för mig. Usch.



1 kommentar:

REMY.CREDIT sa...

Hej Behöver du ett snabbt lånemeddelande till oss {remy.credit111@gmail.com} med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, privatlån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolidering Lån e.t.c. Vi har ett lån för dig Personliga lån (säkra och osäkra) företagslån (säkra och osäkra) konsolideringslån och många fler. Kontakta oss för mer information om lånerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem. kontakta oss via e -post: remy.credit111@gmail.com