torsdag 16 december 2010

De små, små detaljerna

Gjorde en hel bunch med julklappar igår, en hel del var klara från tidigare. 6 kvar, fem av dom är halvklara och den sjätte ska inhandlas någon gång innan jul, ska vi hoppas..
Tycker det är så viktigt med fina klappar, visst, pappret åker ju av rätt fort, men det är det visuella i det hela. De ligger under julgranen i sina fina omslag och band och bara väntar. Mottagaren får känna att man lagt stor omsorg i det man köpt och så vidare... Jag är riktigt nöjd med årets paket! Nu är det bara knäck och fudge och pepparkakor.. och granen då, som står på listan över ogjorda ting. 

Hur långt har ni hunnit i ert julstök?


(allt är inte från Blossom fast det ser ut att vara hämtat rakt därifrån, det skulle vara rätt förutsägande, eller hur?)





2 kommentarer:

Sandra sa...

Klart det är lika viktigt med utsidan som insidan!! :D Nu är inte mina julklappar riktigt så fina som dina är.. ;)Jag älskar det där blossombandet med små tomtar på på tredje bilden, och jag harmas lite för att jag inte köpte av det. :) Det där bandet på sista bilden, längst till vänster, är också supersnyggt!!!
Det är nästan det bästa med julklappar, att få paketera in dem ;)

Thomas sa...

Hrrmm.. måste säga att jag inte har hunnit med något alls än så länge :/ Fullt upp med annat.. tyvärr :P