onsdag 12 januari 2011

****, it makes you crazy

Oh, dear people, I never thought I'd say this again, men ni vet (de flesta av er) att det finns dagar då man skulle göra vad som helst för att träffa en särskild människa. Jag har en sådan dag idag and I fear att jag kommer göra något drastiskt om ingen slår en träklubba i huvudet på mig eller dylikt.

Ähum, hursomhelst, jag har släppt en hel del träbitar från axlarna idag (what's up med alla trä-liknelser!?). Känslan var obeskrivligt lättande, så nu vet jag lite mer och det är följande:
Om A går bra är jag fortfarande i jobb en liiten stund på Blossom, jag bor hemma förmodligen tre månader till och Vasaflytten skjuts upp. Om A går dåligt, vilket är mer sannolikt, leder det till B - jag flyttar till Vasa i mars och alltså till C - jag måste söka ett nytt jobb. Det är väl ungefär det, men det var jobbigare att ta itu med än ni tror.

För övrigt vill jag bara säga, ****** är återigen på tapeten. Jag gillar det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

A = idol? :P

SARAY sa...

Vi kan alla dra våra egna gissningar. ;)

Anonym sa...

Å jag glömde att uppdatera mig på **** fronten idag när vi träffades au jobbet! Skämdes lite sedan då jag for hem, hur egocentrisk är inte jag... Nästa gång har jag ett gäng frågor, be prepared ;)

Å

Isa Fisa sa...

gissar på att A är idol och ****=love (och ******=kärlek då alltså) :P