måndag 11 oktober 2010

En chock

Okej, detta kan komma som en chock för många av er.

Men jag ska flytta till Kokkola i November, December eller Januari, helt beroende på om någon är intresserad av att hyra en helt uuuuunderbar trea (min) från och med November, December och Januari?

Nu fick ni en tankenöt.. mer utökad info kommer i morgon. Kram!

8 kommentarer:

Linda sa...

Jag sku mer än säkert va intresserad! :)
flyttar du för att du ska jobba där då eller? :)

Saray sa...

Japp, det gör jag. Kommer pendla varannan vecka mellan ställena. Så i stället för att bli tvungen att köra fram och tillbaka sex dagar i veckan när jag bor i Kokkola så kan jag i stället när jag kommer till Jeppis bo en vecka hemma hos föräldrarna i stället för att köra tillbaks. Billigare och mindre tröttsamt, samt lite omväxling i tillvaron. :)

Anonym sa...

ska du skaffa en lägenhet för att du hamnar att köra vad, ca 30 km per väg varann vecka? .... ööh okej! Kan inte riktigt komma på varför man i fridens namn skulle krångla till det så, det finns ju hur många som helst som pendlar varje dag och mycket längre än jeppis-kokkola. Du som dessutom jobbar i butik börjar väl inte före en 9-10 på morgonen.

Anonym sa...

jag menade med tidigare inlägg ännu, att samåk med någon, visst finns det nån som alltid vill ha sällskap!

Saray sa...

Förstår hur du tänker. :) Men nu är det såhär, att jag inte ser pendlandet som orsak nummer ett. Det är absolut inga problem för mig. Men faktum är, att jag ser det som en fin orsak till att få lite omväxling också, Jakobstad äter upp mig, det har stan gjort ett tag nu. Det skulle vara skönt att slippa bort, även om planen från början var att stanna här ett år. I Kokkola kunde jag sätta en fin grund inför eventuella sydstadsstudier eftersom jag i så fall kunde få lite finska i bagaget. En annan (obetydlig) faktor i det hela är att jag förmodligen inte kommer ha en bil i vinter som fungerar. :/ Alfa Romeon jag använder är inte precis någon vinterbil och med en rekordkall vinter på intåg tror jag bilen får somna in i November. :D
Om du, kära läsare, inte redan märkt det, är jag en rastlös, ständigt äventyrs/variationssökande liten människa. Så, jag säger, Kokkola, varför inte? :)

Anonym sa...

haha, kokkola jadu, kan int bli mera tokigt än så ;) ja men syd låter bättre, vad finns det för alternativ där, skola i nästa år?

Saray sa...

Nej, jag vet, :D Men jag känner många fina människor där så det blir nog inte så svårt. Och det är ju inte för evigt heller.. :D Funderar på journalistik men det lär vara svårt att slippa in, om inte omöjligt för min del. Men neråt ska jag, eller rättare sagt - bortåt!

Isa Fisa sa...

Oh! Jag saknar mitt södra Finland ibland..är ju därifrån jag..skall nog bo där ännu någon gång i mitt liv..ska se..skulle gärna flytta till nått annat land ett tag..om inte längre bort så typ till Sverige..men får se..skulle sakna han ja bor me alltför mycke tror ja :/